Rendezvények - 2021/2022

 

Idegen Nyelvi Est

2022. március 18.



Az idegen nyelvi munkaközösség a 2021/22-es tanévben is megrendezte Nyelvi Estjét, melyet megelőzően 2019 karácsonyán tartottunk meg hagyományainkhoz híven, Christmas Party - ként.   Idén - rendhagyó módon - tavasszal sikerült megszervezni a sokakat vonzó össznyelvi délutánt, mely izgalmas színfoltja az iskolai életünknek.

Gimnáziumunk angol, német és spanyol nyelveket tanulói diákjai és tanáraik készültek lelkesen, leküzdve a hónapok óta tartó nyomasztó és váratlan eseményekben bővelkedő időszakot. Hiánypótló eseményben volt részünk.

Látván és hallván az izgatottságtól zajos, kuncogós színpadi próbákat, a vidám hangulatot, a zeneszámoktól hangos könyvtárat, melynek minden perce foglalt volt a készülő csoportokkal, garantált volt a siker!

Mindannyian vártuk, hogy végre összegyűlhessünk március 18-án! A könyvtárban már állóhely sem maradt!

Teljes létszámmal a 14 nyelvi csoport és a Berze Zenekar, felkészítő tanáraik, nyelvtanárok, a diákok osztályfőnökei, érdeklődő szülők, diáktársak, és az igazgatóság minden tagja megtisztelte jelenlétével a rendezvényünket.

A műsorrendből látható, milyen változatos programot sikerült összeállítani, melyeket minden nyelven és magyarul is felkonferáltunk, illetve a csoportok is igyekeztek érthetővé tenni produkcióikat, kétnyelvűen, sok humorral és látványos kiegészítőkkel.









Szervezőként mind nekem, mind műsorközlő diákjaim, Nóra & Norton számára izgalmas kihívást jelentett összefogni és a közönség elé tárni a színvonalas, szórakoztató és emlékezetes előadásokat.
Őszintén reméljük, hogy még sokszor lesz módunk hasonló élményekben, melyek nemcsak a nyelvtanulást motiválják, de a közös játék által lelkünket is felüdítik!

Pokovai Aranka, az est szervező tanára

Megjegyzések